Last day!
Daar zit ik dan, op de bank, nog uit te puffen van het inpakken. Wat een gedoe, alles zit overvol en dan is het ook nog eens te zwaar. Straks nog de laatste dingen eruit halen en wat andere dingen toevoegen. Laatste dagen heb ik van veel mensen afscheid moeten nemen (is moeilijk. echt waar.), podverdikkie wat heb ik hier toch een hoop geweldige mensen om me heen!
Morgen is het eindelijk zo ver, na maandenlang voorbereiden ga ik naar het mooie Amerika! Ik moet om 8.00uur op Schiphol zijn, en vlieg om 11.00uur. Eén keer overstappen in Atlanta, Georgia. Na een lange reisdag kom ik om 00.15uur (17.15uur in Florida) aan in Panama City, waar mijn hostfamily op me staat tewachten. Vervolgensdoor naar een hamburgerrestaurant (joepie..), en dan m'n eerste nacht in dat onbekende bed.... Maaarrrr het komt vast allemaal wel goed :) Ik heb er het volste vertrouwen in.
Ik ben er (bijna) klaar voor, en ga het gewoon doen! Iedereen bedankt voor alle lieve woorden,berichtjes, knuffels encadeautjes (GameBoyAdvance, ohyeah!).
Ik laat jullie snel weten hoe witte stranden, palmbomen, lekker weer en een zwembad in je achtertuin voelt!
Heel veel liefs,
Een zenuwachtige Linda.
Make it your best experience ever!
Hee Lin,
heel veel succes tijdens je reis!!
Xx
Ja Linda, allemaal enorm spannend hè!
Maar het wordt vast geweldig en het gaat je zeker lukken!
Hé Linda,
Een hele goede reis en ontzettend veel plezier!
Nu zit je in 't vliegtuig.. Spannend hoor. Ik ben zo trots op je! Geniet ervan!
Heeeel veeeel plezier lieve Linda. Het komt allemaal wel goed. Ik ga je heeel erg missen meid. Succes!
Linda!
Hele goede reis.
Een dikke knuffel..
xx Neline
Hey Linda, hoop dat je heel veel plezier gaat beleven in Florida. Ben benieuwd naar je verhalen! Maak je geen zorgen over je paps en mams! Ik hou ze in de gaten hoor, weet precies hoe het voor ze voelt!!
veel liefs!
Anja.
Ha stoere kleindochter,
Als je dit leest lig je al denk ik al in je nieuwe bed na een hele lange dag reizen in een vreemde wereld.
Rust maar lekker uit en je zult zien, dat het allemaal enorm de moeite waard is.
Geniet maar, ik ben ontzettend jaloers op je.
Ik hoop gauw je belevenissen te lezen.
Oop en oma Len.