New York City
Na maandenlang afwachten , was het dan vorige week donderdag eindelijk zo ver: ik zou naar New York City gaan! 's Ochtends nog even naar school gegaan voor m'n laatste twee examens, en daarna op naar het vliegveld! Met een tussenstop in Maryland, kwamen we 's avonds om half 9 aan in ons appartement. We zaten zo'n 9 blokken van Times Square vandaan, dus we gingen lopend op pad. Het was fris en de lucht was lang niet zo vochtig, en oh wat had ik dat gemist!
Vrijdag gingen we lunchen bij een restaurant genaamd Serendipity, bekend van de film Serendipity. Origineel! Daarna geshopt, en 's avonds naar een broadwayshow! Het heette 'On a clear day you can see forever', was best goed, maar had het beter verwacht. Nederlandse musicals zijn net zo leuk :)
Toen we zaterdagochtend wakker werden, sneeuwde het! Het was heel koud en we wouden niet heel de dag lopen, dus hadden we kaartjes gekocht voor een bustour door de stad. Hiermee zijn we naar de Empire State Building gegaan, en toen naar Chinatown. Vervolgens door naar Ground Zero, wat erg indrukwekkend was. Daarna nog meer geshopt, en toen uiteten bij een restaurant dat 'Stardust' heet, dat was leuk joh! Alle serveerders en -sters waren zangers, en die maakten hun eigen feesteje, dansend en zingend op de bar en tussen de mensen.
Zondag weer met de bus gegaan, dit keer naar Central Park. En toen ik een vrouwtje de vogels zag voeren, moest ik stiekem wel aan Home Alone denken. Toen met de bus naar Rockefeller Center gegaan, waar je midden in de stad kan schaatsen. Ik ben geen schaatstalent, kan ik je wel vertellen, al ben ik nul keer gevallen. Gelukkig was er een leuke instructeur die mij geholpen heeft ;). Toen weer geshopt *zucht*, en daarna weer bij Stardust gegeten. 's Avonds hadden we met de bus de nachttour gedaan, waardoor we ook het Vrijheidsbeeld gezien hebben.
De dag daarna gingen we alweer naar huis! En wat zegt Peyton? 'Ik wou dat we meer geshopt hadden'. Ik heb nog nooit zoveel geshopt in 3 dagen gek!
En nu zijn we alweer een paar dagen verder, en is mijn tweede semester op school alweer begonnen. Het is gelukkig niet zo ongemakkelijk als het begin van het eerste semester, ook al ken ik ook nu bijna niemand. Mijn rooster is nu als volgt:
Culinary Arts 2
American Government
Algebra
English
Culinary heb ik ondertussen wel genoeg van gezien, dus daar ga ik proberen uitgeswitched te worden, en American Government vind ik maar niks, dus dat wil ik ook niet meer. Algebra is, net als mijn wiskunde klas vorig semester, onwijs easypeasy, evenals Engels. Ja, mijn Engels is beter dan die van de gemiddelde student in mijn klas.
Ik hoop dus mijn eerste twee vakken te kunnen vervangen voor iets anders, een scheikunde ofzo, het maakt me allemaal niet uit, als ik maar geen Culinary of Government heb!
Ik kan eigenlijk niet geloven dat ik al over de helft van mijn jaar hier zit... Nog maar 136 dagen te gaan!
Lieve luitjes, het gaat jullie goed, tot snel en doe me een plezier, laat eens een berichtje achter!
Linda
Nou, dat weekend NYC zat weer flink vol met activiteiten zeg! Maar dat is maar goed ook, als je daar bent wil je ook wat zien natuurlijk.
Haha, dat duivenvrouwtje zie ik al helemaal voor me! Ik hoop dat jij minder van haar schrok als dat ventje uit Home Alone deed.
Over de helft van je avontuur. Ik hoop dat je me niet kwalijk neemt dat ik daar stiekem ook erg blij mee ben! Morgen ga ik opa en oma ophalen van Schiphol en de volgende keer dat ik iemans ga ophalen zal jij dat hoogstwaarschijnlijk zijn!
Tering hé, eg nie normaal. dat reis maar en reist maar. De duvel poept ook maar steeds op dezelfde hoop. Je hebt in een half jaar al meer kilometers afgelgd dan in je hele leven daarvoor. Zo zie je nog eens wat, bofferd. Ben nog steeds jaloers dat je het allemaal voor elkaar hebt weten te krijgen.
Ik heb gewacht met dit beriggie tot na twaalven, kan ik nu lekker zeggen: nog maar 135 dagen. Mzzl.
Lief zusje! Ik had niet gedacht dat ooit uit jouw mond te horen! Hoe kan je nou TEVEEL shoppen?! Zo ken ik je niet!
Ik kan niet wachten tot ik je weer spreek. Ik mis je! Gelukkig nog maar 135 daagjes te gaan.
Kusss!
Heeey Linnie!
Ik zat me gister net af te vragen hoe je het gehad had in New York! Zooooo ongelooflijk gaaf zeg!
maar lin, scheikunde? Dan moet je echt wel geen zin meer hebben in culinary of goverment! xD
Geniet er nog maar van, want het is zo voorbij ;)
We missen je!
Hé wereldreiziger, Jij maakt een hoop mee in een paar maandjes tijd! New York in de sneeuw klinkt gaaf zeg!
Veel plezier in je 2e semester en succes met je vakken!! Misschien is culinary Goverment wat of zou dat niet te pruimen zijn?
Jaaaa, al over de helft lin! Het gaat zo snel allemaal.
Echt gaaf New York. Je hebt echt super leuke dingen gezien daar.
Hahaha, en lekker geshopt.
Succes met je 2e semester meid.
Veel liefs & groetjes van me moeder en mij
Het klinkt echt leuk allemaal Linda!
Haha, en lekker veel geshopt ook!:)
Heel veel succes met je 2e semester, en geniet er nog maar lekker van want voor je het weet ben je weer in Nederland!;)
Liefs Susan